Våre samarbeidspartnere

Sammen er vi sterke

Som i livet forøvrig er gode venner viktige! Vi har gjennom årene knyttet gode bånd til en rekke samarbeidspartnere som styrker oss på mange ulike måter. På denne siden finner du noen av de vi jobber tettest sammen med. Bra folk som anbefales på det sterkeste!
 

Tegnespesialisten AS

Tegnespesialisten AS holder til på Hvaler og ble etablert i 2016 av Per Henrik Adolfsen. Vi benytter Tegnespesialistens tjenester til prosjekter både på Hvaler og i Fredrikstad. Her kan du lese mer om Tegnespesialisten AS sine tjenester.
 

Hvaler Rørleggerbedrift AS

Gjengen hos Hvaler Rørleggerbedrift er kjent for godt og kvalitetsmessig arbeid langt utenfor Vesterøy hvor de holder til. En trygg samarbeidspartner vi har en lang historie med, og som vi anbefaler til alle som trenger rørlegger i Hvaler eller Fredrikstad. Les mer om Hvaler Rørleggerbedrift her.

Installatøren Fredrikstad AS

Installatøren er en av de ledende elektrikerne i distriktet med dyktige fagfolk som leverer gode løsninger til både hus og hytte. Dersom du har behov for elektrikertjenester kan vi med andre ord varmt anbefale disse flinke folka. Les mer om Installatøren.

Blikkenslager Fahlstrøm & Magnussen AS

Blikkenslagerne hos Fahlstrøm & Magnussen AS sørger for beslag og detaljer til tak, fasader og ventilasjonsanlegg, samt bygger og tekker fasader og tak. En lokal og dyktig aktør som sørger for fornøyde sluttkunder. Du kan se noen av arbeidene deres her.

XL Bygg Knatterudfjellet

Trenger du materialer til hus- eller hytteprosjektet ditt i Fredrikstad er XL Bygg Knatterudfjellet stedet. Vi har brukt disse trofast gjennom alle år og er svært fornøyd med både kvalitet og service. Les mer om XL Bygg Knatterudfjellet her

Byggmakker Hvaler

Ettersom vi har så mange byggeprosjekter på Hvaler er det godt med en lokal, serviceorientert byggevareforhandler der også. Byggmakker Hvaler er en god samarbeidspartner som vi vet vi kan stole på. Les mer om Byggmakker Hvaler her.

Natre Vinduer AS

Natre tilbyr norske kvalitetsvinduer i både tre og aluminium. Når du først skal investere i nye vinduer, er disse noen vi varmt anbefaler. Natre har også laget en vindusguide på hjemmesidene sine som du kan sjekke ut. Les mer om Natre her

P.Andersen kobber og Blikkenslager AS

Vi benytter oss også av Pål Andersen i P.Andersen Kobber og Blikkenslager AS på hus- og hytteprosjekter. En lokal og dyktig håndverker som virkelig kan faget sitt, og som er en god samarbeidspartner.

Hvaler tak & membran AS

En lokal samarbeidspartner til byggeprosjektene våre på Hvaler. God kvalitet og rask service når det gjelder taktekking. Legger alle typer tak og membraner fra asfaltbelegg til pvc og decraplater. Se noen av prosjektene til Hvaler tak & membran AS her.

Lasse Holst

Når det gjelder maler- og murerarbeid har vi en god samarbeidspartner i Fredrikstadbedriften Lasse Holst AS. Proffe fagfolk som vi bruker til både små og større prosjekter i Fredrikstad og Hvaler. Les mer om Lasse Holst på hjemmesiden deres

Ingeniør Håvard Hansen AS

Når det gjelder takstering av hus og hytte i Fredrikstad og på Hvaler, kan vi varmt anbefaler vår samarbeidspartner Håvard i selskapet Ingeniør Håvard Hansen AS. Han holder til på Lundestadtoppen i samme lokaler som oss, og er en ressurs vi ofte samarbeider med.