Tjenester

Bygge hus

Fagfolka i Boxly bygger det huset du ønsker deg, enten det er er ferdighus eller et arkitekttegnet hus – tilpasset dine ønsker og behov.

Vi har lang erfaring, dyktige fagfolk og mange gode referanser som gir deg tryggheten ved å velge riktig byggmester.

Leilighetskompleks
Bygge hytte på Hvaler eller i Fredrikstad

Bygge hytte

Det ligger mange gode opplevelser og store muligheter i en hyttedrøm. Vi har et eget team som arbeider hovedsakelig i skjærgården rundt Hvaler og Fredrikstad, som med egen båt og ATV muliggjør både små og store prosjekter.
 
Vi hjelper deg med å finne den optimale hytta for deg og din familie, enten du vil ha en arktitekttegnet hytte eller en ferdig hytte tilpasset dine ønsker.

Tilbygg

Opplever du at huset eller hytta er blitt for liten, kan tilbygg være løsningen. Et ekstra soverom, bad eller større stue er noe mange får behov for gjennom livet. Eller kanskje en vinterstue som gir boligen din en helt ny dimensjon.
 
Vi hjelper deg i gang med tilbygget ditt, fra start til slutt. Kontakt oss i dag for en hyggelig prat og avtale en befaring av prosjektet.
Tilbygg av hus, Fredrikstad og Hvaler
Restaurering av hus eller hytte i Fredrikstad og på Hvaler

Restaurering av hus og hytte

Vi kan hjelpe deg med å restaurere boligen og dermed tilbakeføre stilen slik det opprinnelig var.
 
Om ønskelig kan vi hjelpe deg med nytenking og restaurering slik at boligen din passer til dagens krav, funksjonalitet og kvalitet.

Rehabilitering av hus og hytte

Bor du i en bolig som allerede har blitt 20-30 år gammel, eller kanskje har kjøpt et hus eller hytte som er enda eldre? Da er det mange som merker behovet for å rehabilitere boligen tilbake til dagens standard.
 
Vi er en byggmester som utfører små og store rehabiliteringsoppdrag i Fredrikstad og Hvaler. Kontakt oss for en hyggelig prat og uforpliktende befaring.
Tilbygg av hus, Fredrikstad og Hvaler