Tjenester

Husbygging

Vi bygger det huset du ønsker deg, enten det er er ferdighus eller et arkitekttegnet hus – tilpasset dine ønsker og behov.

Vi har lang erfaring, dyktige fagfolk og mange gode referanser som gir deg tryggheten ved å velge riktig byggmester.

Leilighetskompleks
Hytte

Hyttebygging

Det ligger mange gode opplevelser og store muligheter i en hyttedrøm. Vi har et eget team som arbeider hovedsakelig i skjærgården rundt Hvaler og Fredrikstad, som med egen båt og ATV muliggjør både små og store prosjekter.
 
Vi hjelper deg med å finne den optimale hytta for deg og din familie, enten du vil ha en arktitekttegnet hytte eller en ferdig hytte tilpasset dine ønsker.

Rehabilitering av hus og hytte

Vi kan hjelpe deg med ombygging og oppussing av huset eller hytta di, eller større prosjekter som næringsbygg.
 
Om ønskelig kan vi hjelpe deg med nytenking og rehabilitering slik at bygningen / boligen din passer til dagens krav, funksjonalitet og kvalitet.
Små prosjekter
Tveit & Torgersen er forhandler av Systemhus

Forhandler av Systemhus

«Vi bygger fremtiden»
er Systemhus sitt slagord, noe vi føler sier mye om våre verdier. Nyskapning, inneklima og langsiktighet er fremtiden i vår bransje. Opplev i dag hvordan du vil leve i morgen. Målet vårt er å lage litt bedre og litt smartere hjem for deg. Vi legger ned mye tid i å utvikle nye idéer for å skape det mest funksjonelle hjemmet for våre kunder. Vi ønsker å skape de hyggeligste arenaene for at du og din familie skal trives i den nye boligen.